Ovan – godišnji horoskop za 2021. godinu

Ovan – godišnji horoskop za 2021. godinu2021-01-31T10:31:09+00:00
Ovan horoskopski znak

OVAN ZNAK I PODZNAK 2021.godine

OVAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU – ZNAK I PODZNAK

Dve godine unazad za ovaj znak i podznak nisu bile nimalo lake.

Bilo je problema na svim frontovima. I na polju ljubavi, polju posla ali i porodice.

Mnoga uverenja su pala, mnoge okolnosti promenile.

Poslovni i emotivni deo je morao da se menja.

Saturn vas je terao na promene hteli vi to ili ne.

Promene i rezovi koje ste napravili u predhodne dve ipo godine sada će doneti dobitke, olakšanja. Ali ne treba se opustiti jer promene će se i dalje dešavati. Kroz ove promene vi ćete se transformisati. Bićete novi Vi do kraja 2024. godine.

To je neminovnost.

Bitno je da promene koje dolaze prihvatate sa lakoćom, da im se ne opirete.

Godina u koju ste ušli najviše će se odraziti na posao i na porodicu koju ste ranije stvorili ili koju planirate tek da stvorite.

Mnogo prilika novih će se otvoriti i za posao i za emocije.

Same te prilike donose mnogo obaveza što će vam predstavljati i teret. Međutim sve će se to isplatiti kad izađete iz ove godine.

Mnogi pripadnici ovog znaka i podznaka će sada imati priliku da prošire svoju porodicu, da stanu na ludi kamen.

Iako do kraja februara neće biti onako kako su oni zamislili ni na jednom polju.

Imaće utisak da im stvari klize iz ruku, pogotovo kad su u pitanju partnerski odnosi.

Većina pripadnika znaka i podznaka Ovna ce imati svađe sa partnerima, neki će se plašiti za partnerove emocije, pomisliće da su ih partneri zaboravili, da su se ohladili, drugi će pak da misle kako sve što urade partneru smeta pa će se naći uvređeni i povređeni.

U prva dva meseca treba da povedu računa o svom zdravlju.

Ono što je bitno da se naglasi jeste da se svi problemi reše komunikacijom, jer ukoliko se na lep način ne reši od samog kraja Maja do kraja Juna situacija može samo da bude gora i da se mala svađa u odnosima pretvori u nešto veće.

Za Ovnove su predhodne dve ipo do tri godine bile jako teške, iscrpljujuce, pogotovo kad je posao u pitanju.

Morali su na mnogim frontovima da se dokažu, mnogo toga da postignu što su ranije zacrtali. Posebno je bila teška prethodna 2020. godina. Potreban im je odmor, organizam je slab pa mora tokom cele godine da se radi na imunitetu.

U predhodne tri godine život se drastično izmenio Ovnovima. Međutim promene koje dolaze će još veće promene doneti.

Prvenstveno će se oni sami menjati. Psihički, fizički, okolnosti će se menjati same po sebi.

Te promene će trajati do kraja 2024. godine i Ovnovi će svim snagama da se trude da do tad postignu i ostvare neke svoje ciljeve, želje nadanja. Ono što je bitno jeste da će im Univerzum pružiti priliku da sve to i postignu.

Da osvoje sve ono što su zamislili.

Veliki broj Ovnova je došao do nekog položaja prethodnih godina i sad samo razmišlja kako i gde sa onim što je steko. Tu mislim i na znanje ali i na novac.

Dosta Ovnova će sad da počne da uči nešto, da dopunjuje sebe, svoje znanje. To mogu da budu i kursevi neki kako bi započeli posao koji žele ili kako bi dopunili svoje znanje i proširili posao koji već rade.

Pojedini mlađi Ovnovi su prethodne dve ipo godine dosta loše prošli na svim poljima, ponajviše su štetili sebi svojim ponašanjem. Tu mislim prvenstveno na probleme sa društvom, sa školom, sa uverenjima. Mnogo toga se srušilo u životima ovih Ovnova u prethodnom periodu.

Kad kažem mlađi Ovnovi mislim na one koji još nisu doživeli svoj prvi Saturnov povratak ili ti oni koji imaju manje od 28. godina.

E sad ti mlađi Ovnovi će dobiti priliku za učenjem i za odlazak u inostranstvo. I ne samo oni, priliku za odlazak u inostranstvo, selidbu dobiće i mnogi drugi. Kao I priliku za neka kraća putovanja, komunikaciju i susrete sa ljudima na tim putovanjima.

Ovnovi treba da slušaju starije od sebe ove godine. Starije i mudrije. Od onih koji su im prijatelji a stariji od njih. Dobre savete i smernice će dobiti.

Januar je stresan jer će biti problema na poslu, zabrinutost kad je neki član porodice u pitanju, neki iznenadni troškovi na koje Ovnovi nemaju uticaj. Emotivna rasejanost, moguće i svađe.

Tokom febuara treba da se skoncentrišu na hranu, imunitet kao i da se ne nerviraju zbog novca jer će novac odlaziti neplanski.

Početak marta pa sve do 24.-og aprila aspekti donose veću nervozu kao i moguće sukobe sa braćom, sestrama, užom rodbinom ili komšijama. Pojedini Ovnovi će razmišljati o selidbi u ovom periodu.

Od 24.-og aprila da ne bi bilo svađi kroz dom i porodicu idealno bi bilo kad bi Ovnovi nešto gradili ili radili zajedno sa svojim članovima porodice na nečemu.

Ovnovi u ovom periodu mogu da ulažu novac u gradnji doma gde su rođeni ili renoviranju ili da pomažu finansijski svoje roditelje ili braću i sestre.

Pojedini Ovnovi će se brinuti za zdravlje svojih roditelja u ovom periodu.

Više će njima biti okrenuti nego sebi.

Postoje cak indicije da potpisuju u tom periodu neke papire za imovinu, to može da bude i ostavština, nasledstvo, mada ovo može da bude i penzija. Pa tako veliki broj starijih Ovnova će sada imati prilike da ode u penziju.

Od sredine juna pa do kraja jula Ovnovi će se baviti odnosima, emotivnim zadovoljstvima.

Moguća su nova poznastva, novi susreti, naglašena je strast, zbog ljubomore su moguće i svađe.

Ovo je lep period kad će mnoge Ovnice ostati trudne, kad će se mnogi Ovnovi odlučiti na zajednicu, brak.

Jako je bitno naglasiti datume 26. maj i 10. jun. Ovo su datumi koji su izuzetno bitni za pripadnike ovog znaka i podznaka jer će se tad aktivirati neka dešavanja po pitanju porodice, emocija ali i braće i sestara.

Od 10. juna do kraja godine Ovnovi će se baviti više sestrama i braćom ako ih imaju na neki način. Odjednom će oni postati bitni. Veliki broj Ovnova će pomagati sestrama ili braći u realizaciji nekih njihovih planova.

U avgustu će biti prilike za emocije preko posla, to je dobra prilika za slobodne Ovnove. Biće stresnih situacija na poslu i više će se raditi u avgustu i septembru nego inače što će mnoge Ovnove unervoziti. Međutim to će se isplatiti kroz neko vreme.

Pojedini Ovnovi će se upustiti u rizik kad je novac u pitanju, pa će ulagati u neke stvari koje za okruženje može malo biti čudno.

Međutim pošto je Ovan proširio vidike u prethodne dve ipo godine ne treba da sluša druge kad su njegove procene o ulaganjima u pitanju.

Posebno bitan mesec za ulaganja ce biti novembar mesec. Kod pojedinih ovaj mesec može da donese strah za novac i neku bojazan, međutim neki će baš tad biti inicirani da ulažu u nešto što će sutra da im donese novac.

Oni koji nisu samostalni u poslu ove godine će dati otkaze ili ce dobiti otkaz. Univerzum će ih silom terati da nešto promene.

Ovo koji su samostalni i preduzetnici će napraviti čistku kad su radnici u pitanju. Neki moraju da odu, drugi će doći na njihovo mesto.

Ovan uviđa gde je grešio na polju posla u prethodne dve ipo godine pa sad unosi promene i pravi rezove koji neće biti prijatni za njegove saradnike.

Februar, jun, novembar, decembar će doneti vraćanje u prošlost kroz emocije za one koji su slobodni.

Mada dosta prilika će biti i za neke tajne odnose u ovom periodu i za zauzete.

Zauzeti će u to vreme imati nesugloasice sa partnerima. Ove nesuglasice mogu da se tiču i posla ili fiunansija.

Dobar period za pripadnike ovog znaka i podznaka je od početka marta do kraja aprila, tokom leta će se baviti nekog gradnjom, rušenjem pa ponovo gradnjom.

Vreme za odmor je jun i jul tad može i da ode negde dalje.

Ono što je bitno da se naglasi jeste da Ovnovi posle 18 godina imaju lepu priliku sad da uče. Kroz učenje će im se dosta toga kasnije otvarati stvari za posao. Ova učenja i mogu biti povezana za posao i ne treba odbacivati svaku takvu priliku.

Saradnja sa inostranstvom je takođe otvorena.

Ove aspekte Ovnovi imaju još od prošlog leta i imaće podršku do kraja 2021. godine. Sada je prilika za selidbu, sada je prilika za kupovinu nekretnine, braće i sestre će tražiti pomoć od Ovnova u ovom periodu, najčešće će to biti finansijska pomoć, mada nije isključena i druga vrsta pomoći.

Ovnovi moraju malo druge da slušaju ne samo sebe.

Novembar i decembar donose neke odluke o finansijama. Neki će tad dizati kredit, drugi će pak da preispituju partnere gde troše novac.

Ovo je i period kad zdravlje može biti malo urušeno zbog pada imuniteta.

Kad se sagleda cela 2021. godina za znak i podznak Ovan ovo će biti u suštini dobra godina.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top