Ovan – znak i podznak za februar mesec 2021. godine

Ovan – znak i podznak za februar mesec 2021. godine2021-01-31T10:30:10+00:00
Ovan horoskopski znak

Ovan – znak i podznak za februar mesec 2021. godine

Sam početak ovog meseca donosi neke izdatke na koje ovaj znak i podznak nije računao. Oni koji su porodični imaće izdatke oko dece, oni koji su slobodni mogu da troše novac na neki hobi ili neke kvarove oko kuće ili automobila.

Kroz posao će biti nekih stresnih situacija, moguće su i svađe jer će se otkriti neke stvari iz januara. Ovo su greške iz januara, neki previdi. Nešto što nije viđeno u januaru ili od oktobra pa do kraja januara sada će isplivati.

U ovom mesecu treba povesti računa o bivšim saradnicima. Postoji mogućnost blokada, problema na koje direktni Ovan uopšte ne računa.

Međutim ,ovakve situacije su i dobre jer će se od sad igrati otvorenih karata, sa mnogo više poverenja koje ćete dati ženama.

Dobra prilika da se dobije neki novac ili pomoć ako ste član neke partije, stranke ili nekog udruženja.

Ovo će dati vetar u leđa Ovnovima za napredak na poslovnom i finansijskom planu.

Oni koji rade za nekog sada će imati priliku da se pokažu i dokažu svoja umeća.

Ako su Ovnovi deo tima mnogo bolje će se istaknuti i mnogo više će biti uspešniji.

Druga polovina februara donosi neku novu saradnju ili priliku za nekim novim poslom koju ne treba odbiti.

Od 15.tog do 24.tog neki poslovi koji su ranije donosili novac sad će početi da predstavljaju gubitke pa ćete morati da napuštate neke stare projekte za koje ste vezani dugo bili i na kojima ste dugo radili.

Ono što je bitno za Ovnove ovog meseca jeste da se dobro organizuju i da malo puste i druge da rade.Oni ne mogu na sve strane.

Sva dešavanja tokom ovog meseca će predstavljati veliki stres za pripadnike ovog znaka i podznaka što će se odraziti na imunitet.

Ovnove ljubav čeka preko prijatelja ovog meseca. Prijatelji ,neka udruženja, preko posla. Neki od Ovnova će se vraćati i u prošlost kroz emocije, drugi će se zaljubljivati u svoje prijatelje.

Dosta tajni će se otkriti pa će pojedine duge veze da se ohlade, parnteri da se udalje.

Mnogim Ovnovima će se sad vratiti neko iz prošlosti, neko sa kim su ranije bili. Nekima će se pojaviti osoba sa kojom su bili pre mnogo godina.

Od 10.tog pa sve do 22.februara Ovnovi će imati prilike da sve nesuglasice razreše kroz emocije. Neke srećne okolnosti će ih pratiti ali i ljubomora i kontrola partnera. Nekima će to da imponuje,nekima će smetati.

Sam kraj februara donosi neku sumnju, pojavljivanje nekog novog u život Ovnova,kao i učasci u tajne veze.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top