Bik – mesečni horoskop za jun 2021

Bik – mesečni horoskop za jun 20212023-11-16T19:45:09+00:00
Bik mesečni horoskop za jun 2021

Bik – znak i podznak za novembar mesec 2023. godine

Bikovi su u novembru najviše okrenuti ka drugim ljudima koji ih okružuju, ka odnosima koje imaju kroz emocije, posao, porodicu.

Prvih deset dana donose neko nezadovoljstvo samih Bikova, neke tajne koje treba da isplivaju koje će Bikove malo da trgnu, da ga pogode. Bik u ovih prvih deset dana može da sazna neke informacije koje se od njega skrivaju. Posle 14.novembra situacija je bolja za ovaj znak i podznak, pa će želeti više da se kreću, da se druže, da budu aktivniji u društvenim odnosima.

Posao je posle 10.novembra bolje aspektovan, Bik će više voditi računa o okruženju u kome radi, više će obraćati pažnju na sitnice, može da se desi i neki flert na poslu. Bikovi preduzetnici sada imaju priliku da izađu u javnost sa nekim svojim poslom, sa nekim svojim idejama, proizvodima. Ovo može da bude i reklama nekih usluga ili nekih proizvoda. Bikovi će biti jako ambiciozni i vredni u drugoj polovini meseca pa mogu da očekuju i veće prilive novca. Pratiće ih neke nepredviđene okolnosti, neka nervoza, promenljive situacije ali će ishod na kraju biti dobar.

Oni koji grade karijeru imaju stresove, nervozu sa saradnicima. Međutim za ove Bikove od desetog novembra se popravlja situacija.

Slobodni Bikovi su većinom okrenuti ka prošlosti i to će tako biti još neko dogledno vreme. Bikovi u vezi mogu da budu sumnjičavi u vezi, da provociraju partnere, da ih teraju na razgovor ali partneri su još uvek zatvoreni i neće biti dijaloga koji Bikovi očekuju.

Bikovi u braku nisu zadovljni odnosom, imaju probleme koji se ne odnose na samog partnera, već na okruženje, na ljude koji ih okružuju, na probleme kroz decu, finansije. Neki Bikovi će pokušati da isteraju na čistac, da se reše nekih nedoumica ili sumnji.

Razvedeni Bikovi su još uvek okrenuti ka prošlosti, može da se desi pokušaj da ih neko iz prošlosti kontaktira do prve polovine novembra ali ne vidim mogućnost pomirenja niti oduševljenost Bikova da se nešto konkretno i desi u tom odnosu.

Neki problemi sa novcem se vide od 09-13.11 tad nisu preporučljive neke velike kupovine.

Astrolog Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top