Blizanac – mesečni horoskop za jun 2021

Blizanac – mesečni horoskop za jun 20212023-11-16T20:38:03+00:00
Blizanac mesečni horoskop za jun 2021

Blizanac – znak i podznak za novembar mesec 2023. godine

Do 08.novembra Blizanci su okrenuti svakodnevnici, rutini, nervozni su, dolazi do nekog koškanja, neke ljutnje. Ova ljutnja može da bude povezana sa nekim članom porodice ali može da bude povezana i sa ljudima koji rade sa Blizancima. Posebno je loše aspektovan prvi novembar koji može da donese rasprave nervozu.

Do 08. novembra Blizanci treba više da se kreću kako bi manje delovala ova jaka energija na njih. Isto tako bilo bi dobro da do ovog datuma Blizanac svoju energiju usmeri na rad i stvaranje nečega do čega mu je stalo.

Znak i podznak Blizanac da povede računa o svom zdravlju do osmog novembra, jer može doći do problema sa plućima, sa sinusima, neke manje fizičke povrede a kod žena i do manjih problema sa ginekološke strane.

Polje posla do 08.11 ovom znaku nije sjajno predstavljeno, prvenstveno zbog okruženja u kome rade. Može biti u prvoj nedelji novembra problema kroz komunikaciju ali i nekih povreda. Ponašanje osobe koja je predpostavljeni može da smeta Blizancima. Međutim tokom celog novembra Blizanci u znaku i podznaku su okrenuti poslu i obavezama koje imaju pa tako i nema mnogo prostora za neke kritike.

Tokom ovog meseca Blizanac će biti vredan, svakodnevne obaveze će ispunjavati brže nego inače.

Od 08-15.11 moguća su neka iznenađenja kroz posao, promene planova, neke stvari koje se Blizancima neće sviđati.

U svakom slučaju do 24.11 Blizanci mogu da očekuju intenzivnija dešavanja na polju posla.

Preduzetnici će biti isto prozvani da nešto menjaju, mogu da donesu neku bitnu odluku koja će skroz u drugom pravcu da ih odvede kad je posao u pitanju. Do desetog novembra preduzetnici su nervozni, ne ide sve kako su oni zamislili ali posle desetog se stvari stabilizuju a Blizanac opušteniji, pravi neke planove za inostranstvo ili ima kontakt sa inostranstvom kroz posao.

Oni koji grade karijeru tokom meseca su nezadovoljni okolnostima na poslu ali od četvrtog novembra slede mala poboljšanja.

Blizanci koji nisu zapošljeni u prvoj polovini meseca je bolje da ne traže posao jer će naići na gard i imaće loša iskustva.

Slobodni Blizanci koji nisu imali brak nisu zadovoljni emotivno do 10.11 mogu da se vraćaju u prošlost kroz emocije do ovog datuma međutim nema pomirenja. Posle 10.novembra lako može da se desi neko novo poznanstvo, nova simpatija, ovo može da bude simpatija i preko posla. Sam kraj meseca može da donese neko bitno novo poznanstvo kao i vraćanje na bivšu ljubav na koju ste zaboravili.

Blizanci u braku krajem novembra mogu da imaju neke prolazne nesuglasice zbog posesivnosti, ljubomore, kao i zbog problema u okruženju.

Razvedeni Blizanac tokom novembra ima mogućnost da upozna nekog novog i ta osoba može da bude kvalitetna.

Blizanci koji je rođeni 20 i 21 maja mogu sad da odahnu jer prestaje pritisak na njih. Ali zado Blizanac koji je rođen posle ovih datuma a u maju je rođen treba da se spremi na probleme i blokade raznih vrsta do kraja godine. Prostim rečima Blizanac rođen u maju mora da uspori da više misli na sebe i svoje zdravlje. Ovo isto važi i za one kojima je ascendent u Blizancima u prvoj dekadi.

Autor: Astrolog Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top