Merkur vraća bivše i menja sudbinu!

Merkur vraća bivše i menja sudbinu

Merkur planeta komunikacije je jutros krenula retrogradno. Ovo je prvo retrogradno kretanje Merkura u ovoj godini.
Merkur je sad u Vodoliji gde se nalaze još tri planete a uskoro će tom klubu da se pridruži i Venera.
U retrogradnom hodu Merkur će biti do 20.februara.
Izuzetno bitan mesec za emocije.
Ovo će biti period nećkanja, nesporazuma, idealizacije, lazi, otkrivanja tajni, vraćanja bivših partnera, lutanja, traženja, prekida veza pa vraćanja u iste, svađe zbog nesporazuma, dosta teških reči će pasti u tim svađama.
Suprotna strana kao da će imati potrebu da što više povredi, što više unizi, kako bi više te reči bolele.
Osećaj da smo blokirani i da nema izlaza, da nas niko ne voli, da smo sami će posebno biti aktuelan tokom ovog meseca.
Tokom celog Februara imaćete utisak kao da se vrtite u krug. Dva koraka napred, jedan unazad.
Tokom ovog kretanja mnogi će doživeti napade od strane nekog. Taj neko može biti šef ili neko iz porodice (braća, sestre, bliža rodbina ili komšije), ili partner.
Tokom Retrogradnog kretanja Merkura treba voditi računa kroz saobraćaj, kao i kroz kupovinu. Jer mnogi će biti pokradeni, obmanuti. Ulaganje u neke nove poslove sada nije pametan potez.
Za vreme ovog Retrogradnog kretanja neće se dešavati samo loše stvari. Biće tu i pomirenja, novih susreta. Bivši će se vraćati i javljati, razjasniće se neporazumi koji su doveli ranije do prekida.
Nove ljubavi će se desiti, nova poznanstva sklopiti.
Pošto je Merkur planeta intelekta i racija, mnogi od nas se neće snaći u ovom periodu. Jednostavno nećemo moći racionalno da procenimo situacije u kojima se nalazimo pa će dolaziti do različitih nesporazuma.
Zato se ne preporučuje da se potpisuju bitni papiri kao i da se više vodi računa o papirima, telefonima, ključevima, kao i kompjuterima i svemu što radi na struju jer će u ovom periodu imati tendenciju da se kvari, da se gubi.
Vesti koje se dobijaju tokom ovog perioda treba proveriti, jer ništa nije onako kako nam se predstavlja.
Najviše će biti ugroženi oni koji muljaju u poslu, kroz emocije. Oktrivaće sami svoje tragove.
Mnoge ISTINE će se saznati koje će nas šokirati.
Mnogi će baš sad dobiti otkaze, otkriće se prevare i poslovno i emotivno.
Greškom će se slati poruke, zato vodite računa šta kome pišete.
Dobro proverite kome poruke šaljete i šta potpisujete.

 

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi
2021-01-31T11:29:29+00:00јануар 31, 2021|Retrogradni Merkur|0 Comments

About the Author:

Profesionalno se bavi astrologijom od 2003. godine. Svoje znanje usavršila je pohadjanjem Instituta za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” . Pre svega je kroz astrologiju otkrila sebe, svoj put, istinu i samospoznaju – a zatim odlučila da to znanje podeli i sa drugima, jer čovek pre svega mora dovesti sebe u stanje zadovoljstva i ravnoteže da bi mogao drugima da pomogne. Stručnjak je za astrologiju odnosa, uporedne horoskope, prognostiku i psihološke profile. Takodje je jedna od retkih na ovim prostorima koja se bavi PIRAMIDALNOM NUMEROLOGIJOM jer su potrebne godine rada i iskustva da se pravilno pročita i iskoristi moć i magija brojeva. Ako želite iskren odgovor na svako pitanje, realnu procenu svake situacije i pravi savet na svim životnim poljima, Lidija je osoba kojoj se možete obratiti sa punim poverenjem. Pozovi na: 0906200602 šifra 330, pošalji SMS na 1553

Leave A Comment

Title

Go to Top