Lav – mesečni horoskop za jun 2021

Lav – mesečni horoskop za jun 20212023-11-16T20:45:44+00:00
Lav mesečni horoskop za jun 2021

Lav – znak i podznak za novembar 2023. godine

Lavovi su ovog meseca skoncentrisani na dom, porodicu, dešavanjima vezanim za ljude s kojima žive i na ljude odakle potiču. Ovo mogu da budu I radovi u kući, majstore u kući.

04,05,06. mogu da budu stresni za Lava, da mu sve smeta, da ga sve iritira isto kao i 12,13,14. novembar.

07,08,09 Lav može da ima neke troškove, neke izdatke na koje ne računa, ovo može da donese nervozu kod Lava.

22, 23 pa i 24. mogu da donesu neke teške misli, loše vesti iz inostranstva ili loše vesti sa nekog puta. U ovim danima Lav može da doživi neku vrstu neprijatnosti kroz partnerske odnose ali i da ima neke manje zdravstvene probleme.

Kroz posao dolazi do nekog pomaka, do nekih olakšavajućih okolnosti. Isto tako i kroz zdravlje.

Nekji stari problemi se rešavaju na poslu.

10.novembar nije povoljan za zapošljene, mogu da se dese neke nesuglasice možda zbog plaćanja ili zbog nekih nerealnih očekivanja od strane Lava. Neke odluke Lavovi moraju da donesu u prvoj polovini meseca vezano za posao stim da je savet da ne brzaju i ne reaguju burno na okolnosti oko njih. Kraj novembra će Lav koji radi za drugog biti mnogo zadovoljniji kao i tokom decembra.

Za preduzetnike je ovo dobar mesec, biće stresova ali i mnogo ambicije, mnogo prilika da se napreduje. Međutim stres i nervoza će preovladavati, pogotovo će biti problema oko nekih ugovora, dogovora. Ako je Lav preduzetnik a u kreditima je novembar će mu biti stresan zbog tog duga, kredita.

Slobodni Lavovi sada imaju mogućnost da se vrate u prošlost kroz emocije. Ovde može da dođe do pomirenja ali uz svađe, optuživanja i uslovljavanja. Oni koji su u vezi u prvoj polovini meseca nisu zadovoljni, međutim druga polovina novembra nosi neko prilagođavanje partneru i mnogo bolji odnos.

Lavovi u braku rešavaju stare probleme, ovo su većinom problemi zbog drugih ljudi ne zbog samih Lavova. Lavovi u braku mogu da imaju probleme sa roditeljima, to mogu biti roditelji partnera ali i roditelji samih Lavova. Razvedeni Lavovi su okrenuti ka prošlosti međutim nema nekih naznaka da u novembru može doći do pomirenja ovo je više mogućnost za komunikaciju.

Lavovi rođeni 14.08 mogu imati probleme sa zdravljem ili sa autoritetima kao što su roditelji ili nadređeni na poslu.

Astrolog Lidija MIhajlović

 

Blog postovi

Title

Go to Top