Lav – mesečni horoskop za jun 2021

Lav – mesečni horoskop za jun 20212021-06-05T17:10:11+00:00
Lav mesečni horoskop za jun 2021

Lav – znak i podznak za jun mesec 2021. godine

Horoskopski znak Lav je već par meseci u izazovnom periodu za emocije, posao, porodicu, roditelje. Ovi izazovi će se nastaviti i u junu pa će Lavovi imati utisak da sami sebi smetaju, da nerviraju sami sebe jer ne mogu da donesu neke odluke koje se traže od njih. Utehu i spas će tražiti kroz prijatelje, posao. Kroz emocije stvari koje se već duži vremenski period trpaju pod tepih sad izlaze na površinu pa se kroz ceo mesec neki nesporazumi provlače a na kraju meseca i veća svađa koja može da donese prekid veze ali i prekid braka ako se ne spusti lopta.

Neki novac kroz partnere dolazi ovog meseca. Mnogi Lavovi će trošiti lošu energiju kroz posao. Daće svoj maksimum na poslu kako bi zaboravio na svoje probleme. I to je najbolja varijanta trenutno za ovaj znak i podznak jer kad ne bi trošili energiju na rad Lavovi bi se svađali u junu i povređivali sebe i druge.

Neki će se i fizički povrediti a neki će imati utisak kao da ih je neko prikljucio na struju, toliki nalet neke energije će imati.
Neke promene će se dešavati na polju prijateljstava. Dobiće se prilika da se zaradi više novca nego inače. Kraj juna donosi probleme i svađe kroz posao i emocije. Neki Lavovi će sad i dati otkaz ili ga dobiti. Slobodnim Lavovima se vraća neko iz prošlosti u tajnosti. A drugi, slobodnim Lavovima dolazi novo poznanstvo preko posla ili rođaka, braće, sestara.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top