Ovan – mesečni horoskop za jun 2021

Ovan – mesečni horoskop za jun 20212023-11-16T20:35:24+00:00
Ovan mesečni horoskop za jun 2021

Ovan – znak i podznak za novembar mesec 2023. godine

Ovnovi su tokom novembra okrenuti radu, zdravlju kao i finansijama. Ovan je uporan, izdržljiv, ambiciozan tokom ovog meseca ali će mu se u prvoj nedelji novembra činiti da koliko god da se on trudi da ga univerzum tera nazad i da nikako neke stvari ne može da realizje, da ostvari. Međutim već od 04.11 stvari kod Ovna se pokreću, pogotovo na poslovnom planu.

U ovoj prvoj nedelji su mogući neki problemi sa zakonom, neka šteta, neko rešavanje vezano za državu.

Tokom novembra mnogi ovnovi će razmišljati o kreditu, o novcu, o pozajmicama.

Veliki broj Ovnova je sada okrenut poslu jer će tu najviše dešavanja biti. Stim da će biti i dešavanja na polju zdravlja pa tako Ovan u novembru mora da vodi računa o svojim sinusima, grlu, pripadnice ženskog pola da posete ginekologa. Može da se desi da Ovan ima problem sa limfnim žlezdama.

Bitni datumi za Ovna su 04. novembar ali i 10 kao i 14. Mnogo je zanimljivija i bolja energija za Ovnove posle 14.novembra. I može se reći da je ovo mesec na koji su Ovnovi dugo čekali, mesec kad će za njih krenuti bolja dešavanja, promene koje vode ka boljem.

Dosta toga će dobiti novu formu i oblik posle 10. novembra jer će se mnoge stvari završiti, nešto na šta Ovan čeka duže vreme.

U prvih deset dana Ovan ima potrebu da kontroliše dešavanja oko sebe, pogotovo na poslovnom planu. Neke odluke koje Ovan donese neće se sviđati okruženju u kojem radi. Zamisao se sada pretvara u stvarnost, dolazi do realizacije. U ovih prvih deset dana moguće je otkrivanje nekih tajni. Oni koji rade za druge u prvih deset dana novembra mogu da imaju probleme sa nadređenima ali to je kratkog daha.

Ovnovi koji su u privatnom biznisu ulaze u jako bitan period od 14.novembra ovo će im biti vetar u leđa za sve njihove zamisli i otvoriće im se novi vidici kroz privatan posao, nove šanse za saradnju i veću zaradu.

Oni koji grade karijeru od 04. novembra imaju priliku da se dokažu u svom poslu, da naprave veliki iskorak u svojoj karijeri tokom ovog meseca.

Slobodnim Ovnovima se može neko vraćati iz prošlosti, mada je upečatljivija mogućnost za novo poznanstvo. Prošlost za Ovnove je sve manje bitna jer je ovan tokom ovog meseca osvetoljubiv, ljubomoran, može čak i da odreaguje burno na javljanje osobe iz prošlosti i da kaže nešto ružno jer ne može da zaboravi rane iz te veze još uvek. Tek od 24.novembra Ovan može da popusti osobi iz prošlosti ali i to je upitano. Oni koji su slobodni sada mogu da sretnu neku novu osobu preko posla koja će im biti interesantna ali se ništa bitno sa tom osobom neće desiti sem možda seksa.

Oni koji su u vezi sada su nezadovoljni, ovde čak u drugoj polovini meseca može doći do velike svađe pa i prekida. Ono što održava taj odnos su posesivnost, ljubomora, ego, strast.

Ovnovi koji su u braku su tokom ovog meseca dobro aspetkovani, može dolaziti do nekih nesporazuma u prvih nedelju dana ali ništa bitno.

Razvedeni Ovnovi sada imaju priliku da se vrate u prošlost kroz emocije ali je sve to nestabilno, tajno, sa nečijim mešanjem.

Od 10.novembra postoji mogućnost za neki put, to može da bude i poslovni put. Bitni datumi u novembru za Ovna su 04,06,08,10,12,13,14,16,17,18,22,23,27,28.

Ova dva zadnja datuma govore o mogućnosti za neko jako bitno poznanstvo kroz emocije ali i govore i o nekim bitnim dešavanjima za Ovna kroz posao i finansije.

Od 18-23 bitan period za posao, finansije, dolazi do neke realizacije.

Zadnja tri četiri dana donose neke nejasnoće kroz svakodnevnicu, moguće i kroz neki potpis,

Astrolog Lidija Mihajlovic

Blog postovi

Title

Go to Top