Rak – mesečni horoskop za jun 2021.

Rak – mesečni horoskop za jun 2021.2023-11-16T20:42:55+00:00
Rak mesečni horoskop za jun 2021

Rak – znak i podznak za novembar 2023. godine

U oktobru su Eklipse Rakovima aktivirale polje emocija i polje porodice i privatnog biznisa. Ova dva polja će najviše biti aktivna i tokom novembra.

Davaće se mnogo novca za neka sitna zadovoljstva, za hobije, za decu.

Deca su sada glasnija, nestašnija, nemirnija.Dolazi do čestih konflikata sa decom tokom novembra.

Do petog novembra aspekti su napeti za Rakove pa je potrebno da se više kreću kako ne bi bili nervozni i ulazili u konflikte.

Datume koje bi izdvojila su 12 i 13.novembar, ovo su datumi kad Rak može da ima neka loša, stresna iskustva kroz posao, ali i kroz porodicu koju je on sam stvorio. Ova dva dana su mogući i neki iznenadni izdaci finansijski kao i neka materijalna šteta.

04.novembar je takođe bitan za ovaj znak i podznak jer se može naći u nekoj nedoumici povezanoj sa porodicom iz koje potiče ili neke nejasnoće kroz prijateljstva ili određene grupe ljudi. Ovo može biti i povlačenje, distanca od određenih ljudi ili distanca od nekog prijatelja.

Rakovi posle 10.novembra su više okrenuti sređivanju doma, prostora gde žive.

Odnosi sa javnošću, kao i sa okolilnom su mnogo bolji posle 10.novembra.

Posao je loše aspektovan u prvoj polovini meseca, pa tako Rak može da razmišlja i otkazu, a može da doživljava i razne neprijatnosti kroz posao a i da bude nezadovoljan zbog smanjenja primanja. Naglašeno je i neslaganje sa osobom koja im je nadređena.

Druga polovina meseca daje veću odgovornost kroz posao, više truda, neko prilagođavanje okolnostima i ljudima sa kojima Rak radi.

Oni koji nisu zapošljeni mogu da traže posao u drugoj polovini samo moraju da spuste malo svoje kriterijume.

Oni koji su preduzetnici sada su puni planova, ambicija je naglašena do 08.novembra da bi se posle toga malo opustili. U drugoj polovini može dolaziti do nekih nesporazuma sa onima koji rade kdo Rakova.

Oni koji grade karijeru u prvoj polovini meseca mogu da imaju neke nesporazume kroz neke papire, kroz neke dogovore. Međutim druga polovina meseca donosi bolju situaciju i veću ambiciju.

Slobodni Rakovi u prvoj polovini meseca imaju mogućnost za novo poznanstvo, u drugoj polovini meseca može da dođe i do veze.

Rakovi koji su u vezi tokom novembra imaju problem sa partnerom zbog posesivni, ljubomorne, mogu imati i probleme kroz komunikaciju sa partnerom pogotovo u prvoj polovini meseca.

Rakovi u braku od četvrtog novembra rešavaju sve nedoumice kroz brak. Rakovi u braku mogu da imaju nekih nesporazuma 07 i 08. novembra ali to je kratkog daha. Bračni partner u drugoj polovini meseca se mnogo bolje ophodi prema Rakovima.

Rakovi koji su razvedeni do desetog imaju mogunost da se javi neko iz prošlosti, ta osoba može da nudi pomirenje ali nema aspekata da se pomirenje desi tako da će ostati samo na komunikaciji.

Prvih par dana novembra Rakovima može doneti novo poznanstvo ali se neće odmah u strartu desiti simpatije pa će to poznanstvo ostati po strani na čekanje.

Rakovi rođeni 21. i 22.jula sada prolaze kroz neke pritiske, kroz probleme sa porodicom, zdravljem i poslom i tako će biti do kraja godine.

Astrolog Lidija Mihajlović

 

Blog postovi

Title

Go to Top