Škorpije – mesečni horoskop za jun 2021

Škorpije – mesečni horoskop za jun 20212021-06-05T16:20:28+00:00
Škoprija mesečni horoskop za jun 2021

Škorpija – znak i podznak za jun mesec 2021. godine

Škorpije će se ovog meseca baviti najviše novcem. Rešavaće probleme sa finansijama, sa zaostavštinom, sa nasleđem, kreditima, porezima. Neki papiri koje nisu odavno mogli da reše sada se otvara prilika da se zaokruži priča i da se završi. Pravnim pitanjima se mogu baviti, deobom, čije je šta.

Škorpijama će ovog meseca biti bitna strast i seksualnost, požuda. Mnogi će kroz partnerske odnose pokazati dozu ljubomore i obeležiće svoju teritoriju jasno.

Oni koji su dužni neki novac sad će morati da stave tačku na to, moraće da vrate novac. Treba biti oprezan prilikom potpisivanja nekih papira, dva puta proveriti šta je to na šta stavljaju svoj potpis.

Neke Škorpije će se upravo sad odlučiti da uđu u neki posao, da investiraju. Pogotovo će Škorpije biti predane poslu od 12.-tog juna.

Sam kraj juna donosi probleme ili svađe sa roditeljima ili nekim članom porodice. Jun će mnogim parovima doneti začeće, proširenje poslova. Škorpije koje su slobodne treba da razmišljaju o putovanju i odmoru jer se tamo može desiti novo poznanstvo.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi

Title

Go to Top