Vaga – mesečni horoskop za jun 2021

Vaga – mesečni horoskop za jun 20212023-11-16T21:28:52+00:00
Vaga mesečni horoskop za jun 2021

Vaga – znak i podznak novembar  2023. godine

Za Vage je ovo relativno dobar mesec. One će više voditi računa o sebi u novembru, više će brinuti o svom zdravlju, izgledu. Posle 12.novembra Vaga lepo komunicira, zadovoljnija je, raspoložena za druženja i izlaske a može i neki kraći put da se desi gde će Vaga lepo da se provede. Polja na koje je Vaga najviše skoncentrisana su posao i novac kao i komunikaciji sa braćom sestrama, komšijama kao i nekim rođacima.

Posle 12. može da bude nekih nesporazuma sa prijateljima ili nekom grupom ljudi.

Zdravlje nije baš najbolje aspektovano pa se treba paziti.

Vaga sad može da se oseća lepo jer je u blizini nekog ko joj se sviđa ili u blizini nekog ko će joj poklanjati više pažnje. Mnoge Vage će se odlučiti sada na promenu frizure, na promenu ambijenta u kome žive. Konflikte će gledati da izbegava.

Za Vage koje rade za nekog polje posla se popravlja, problemi iz oktobra se nastavljaju ali dolaze neka olakšanja koja će Vagama pomoći da se osećaju bolje na poslu. Vage koje ne rade posle 12.novembra imaju priliku da počnu da rade. To neće biti idealna opcija za njih ali će im svakako prijati promena.

Preduzetnici su bolje aspektovani, novac neki dolazi u prvoj polovini meseca, mogućnost za neki novi posao. Druga polovina meseca donosi probleme, neke blokade pa je savet da sve što treba bitno da uradi Vaga., da to bude na samom početku meseca.

Oni koji rade na svom imenu, na svom brendu ili su na nekom položaju u prvoj polovini meseca su ambiciozni, nervozni zbog nekog projekta ali to funkcioniše dobro. Druga polovina meseca će biti malo komplikovanija, neki dogovori se neće ispoštovati, neki odnosi će se prekinuti, ljudi od kojih se očekuje nešto će razočarati.

Slobodne Vage su mislima okrenute ka prošlosti. Krajem meseca (konkretno posle 26.novembra) ima lepih aspekata koji donose neko novo zanimljivo karmičko poznanstvo koje će Vagama skrenuti misli, neće biti toliko preokupirane bivšim emocijama.

Zauzete Vage prvih deset dana nisu zadovoljne, međutim to se menja jer će partner više da im poklanja pažnje, više će se okrenuti vezi u kojoj se nalazi.

Vage koje su u braku prvih deset dana nisu zadovoljne ali posle 12.novembra okolnosti se menjaju i biće bolja komunikacija sa partnerom a i više će partner biti okrenut Vagi, biće pažljiviji i nežniji. Svađe koje mogu da se dese u braku su povezane sa poljem finansija.

Razvedene Vage su okrenute ka bivšim emocijama tokom celog novembra. Međutim početkom novembra biće novo poznanstvo koje će Vaga skrenuti misli od prošlosti i ovo zaista može da bude i ono pravo.

Astrolog Lidija Mihajlović

 

Blog postovi

Title

Go to Top