Vaga – mesečni horoskop za jun 2021

Astrolider ,, Vaga – mesečni horoskop za jun 2021
Vaga – mesečni horoskop za jun 20212021-06-05T16:13:50+00:00
Vaga mesečni horoskop za jun 2021

Vaga – znak i podznak za jun mesec 2021. godine

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su sada na prekertnici životnoj. Menjaju svoje stavove životne, zanima ih sve što je novo, mistično, strano. Mogu da razmišljaju o odmoru intenzivno, o odlasku van zemlje. Vagama će sad biti interesantno da rade stvari koje ranije nisu, pa da se i druže sa ljudima skojima ranije nisu.

Problemi sa papirima su aktuelni, ovo mogu biti i neki papiri koji su pravne prirode. Nešto što ranije niste uspeli pravno da izdejstvujete sad se može otvoriti prilika za to.

Vage će imati problem kroz partnerske odnose i emotivnog i poslovnog tipa. Neće biti zadovoljni pažnjom partnera i želeće i tražiće više, postavljaće zato nova pravila, ultimatume. S

Slobodne Vage će sad preko posla imati prilike da upoznaju nekog novog. Posao može da bude njihov ali i partnerov. Druga polovina juna je za Vage bolja po pitanju partnerstva. Slobodnim Vagama će se vraćati i emocije iz prošlosti.

Sam kraj juna donosi svađe kroz emocije pa zato treba izbegavati svađe u širokom luku.
Posao ovog meseca dižete na viši nivo. Sad je vreme da se neke stvari naplate i da budete nagrađeni za uloženi trud u prethodnom periodu.

Autor: Lidija Mihajlović

Godišnji horoskop drugih horoskopskih znakova

Bik godišnji horoskop
Bik godišnji horoskop
Ovan godišnji horoskop
Ovan godišnji horoskop
Blog postovi
Go to Top