17 februar 2021. – Do 15h je relativno mirno, posle toga…

17 Februar 2021. – Do 15h je relativno mirno, posle toga…

17 Februar 2021. –  Do 15h je relativno mirno, posle toga dolaze neke vesti, iznenađenja, sokovi, proradiće razne frustracije pogotovo prema autoritetima, šefovima, profesorima tu spadaju i roditelji. Mada nisu isključene ni svađe sa partnerima, prijateljima, u saobraćaju, sa komsijom, drugom. Strah od nesigurnosti, od onoga što dolazi je izražen. Okolnosti nas plaše, a problemi koji se potiskuju izlaze na površinu. Ljuti smo na nakog, a to nas dovodi u neprijatnu situaciju, nervira nas i brinemo.

Danas su mogući padovi, ne vidite nešto na putu sapletete se i padnete. Problemi sa strujom, vodom, električnim uređajima. Neko određuje pravila igre, a to nas nervira. Neko danas namerno može da nas provocira, od naše pribranosti zavisi da li ćemo ostati imuni na provokacije. Može se desitu i tuca, da se posvađate sa nekim kao nikad do sad. Mnogi će danas prekinuti veze, brakove. Mnogi će upravo danas doneti odluku da je bilo dosta, da više ne možete da trpite. Probajte da se osamite i da radite jer je to jedini način da vas ovi aspekti ne dovedu u neku nezgodnu poziciju. Mogući su i protesti ako ne danas onda do kraja meseca. Može se desiti i da vlast trenira strogoću, da vrši neki pritisak na narod. Posebno su ugrožene Vodolije, Bikovi, Lavovi i Škorpije.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi
2021-02-17T11:58:02+00:00фебруар 17, 2021|Dnevne prognoze|0 Comments

About the Author:

Profesionalno se bavi astrologijom od 2003. godine. Svoje znanje usavršila je pohadjanjem Instituta za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” . Pre svega je kroz astrologiju otkrila sebe, svoj put, istinu i samospoznaju – a zatim odlučila da to znanje podeli i sa drugima, jer čovek pre svega mora dovesti sebe u stanje zadovoljstva i ravnoteže da bi mogao drugima da pomogne. Stručnjak je za astrologiju odnosa, uporedne horoskope, prognostiku i psihološke profile. Takodje je jedna od retkih na ovim prostorima koja se bavi PIRAMIDALNOM NUMEROLOGIJOM jer su potrebne godine rada i iskustva da se pravilno pročita i iskoristi moć i magija brojeva. Ako želite iskren odgovor na svako pitanje, realnu procenu svake situacije i pravi savet na svim životnim poljima, Lidija je osoba kojoj se možete obratiti sa punim poverenjem. Pozovi na: 0906200602 šifra 330, pošalji SMS na 1553

Leave A Comment

Title

Go to Top