Solarna prstenasta Eklipsa u junu 2021. godine

Solarna prstenasta Eklipsa u junu 2021. godine

Najprostije objasnjenje sta je prstenasta Solarna Eklipsa za laike jeste kad Mesec zakloni Sunce. Mi tad vidimo prsten oko meseca. Znaci Mesec stane izmedju Sunca I Zemlje I tako zakloni Sunce.
Postoje Lunarne Eklipse I Solarne.
Lunarne deluju na psihickom I emotivnom nivou, dejstvo osecamo do nedelju dana pre desavanja I 28 dana posle Lunarne Eklipse.
Dejstvo Solarnih Eklipsi je mnogo izrazenije, dublje.Njihovo dejstvo je najcesce narednih sesm meseci od desavanja.
U ovom slucaju Solarna Eklipsa se desila 10.juna a delovace do sledece Solarne Eklipse u 04.decembra.
Ovo je prva Solarna Eklipsa u ovoj godini I ona ce I obeleziti 2021.godinu.
Predhodnu Eklipu smo imali 14.decembra 2020,godine.
Ova Eklipsa se desila u Blizancima, vladar Blizanaca Merkur je retrogradan za vreme Eklipse kao I Saturn.
Ovo nas u neku ruku upozorava da treba da resavamo probleme iz proslosti,da ih ne trpamo ispod tepiha.Jer sve sto ne zavrsimo u ovom periodu u decembru ce nam se obiti o glavu.
Ono sto je bitno jeste da su Sunce I Mesec za vreme ovog desavanja u trigonu sa Saturnom. Ovo je dobro vreme da se nesto novo pocne, da pokrene mnoga desavanja I na poslovnim I na emotivnom planu. Za vreme ove Eklipse Venera je u trigonu sa Jupiterom sto je dobro za emocije. Kvarice celu situaciju Neptun iz riba koji ima kvadrat sa vladarem Solarne Eklipse. Ovo govori o otkrivanju mnogih tajni kroz emocije, mnoga razocaranja u partnere koji su vec aktuelni. Posto je Blizanac znak koji govori o nekim recima, komunikaciji, deci ne treba sve u startu uzimati zdravo za gotovo, ne treba poverovati u sve sto se cuje, nisu svi izvri iskreni. Sdruge strane neko iz nekog razloga I sa zadnjim namerama moze da nam se priblizi. U ovom periodu ce biti raznih skandala, izdaja. Te izdaje mogu biti I porodicne pa ce tu biti mnogo razocaranja, krivice.
Otkrivanje ISTINE ce se odraziti I na licnom ali I na globalnom planu.
Ovo nam govori da ce tek sad da se vidi psihicka nestabilnost naroda. Ljudi, posle pandemije ce biti nervozni, usamljeni,teski I sebi I drugima.
Zavere I na licnom I globalnom planu se mogu ocekivati, neki problemi sa decom, sa mladjom populacijom. Izdaje, osecaj bespomocnosti ce biti aktuelan. Padovi sa polozaja ali I preuzimanja nekih ordenja,nagrada,zasluga jer se sve ovo desava u blizini zvezde Belatrixs. Zato ne bi zacudilo da do sledece Eklipse bude kod mnogih izrazen problem sa ocima, sa vidom.
Posto se eklipsa desava u konjukciji sa retrogradnim merkurom bice prekida ugovora, odlaganja.
Bice pojavljivanja infekcija, trovanja, ali I kovid bolesnika. Informacije o bolesnima se mogu kriti zbog ekonomske stabilnosti.
Neka sramota,stid ce biti aktuelan.
Pozari, poplave, zemljotresi, saobracajne nesrece, provale oblaka, problemi I steta kroz poljoprivredu.
Posto se Eklipsa desava u sazvezdju Orion a on je ratnik, moze se desiti da se otvore jos neka ratna zarista a izazvana od strane Amerike.
Posto je Solarna Eklipsa u pitanju tokom narednog perioda ce biti ugrozeni muskarci dosta I zdravstveno I poslovno. A posto se sve desava u znaku Blizanac a njegov vladar je Merkur koji govori o deci od 7 do 14g eventualno 15g sada se moze staviti fokus na njih I da se tokom delovanja eklipse trazi da se deca ovog uzrasta vakcinisu. Svakako ce se dosta polemisati o deci ovih godina I dosta odluka ce se doneti vezano za njih.
Tokom ovog perioda ce biti dosta cekanja, odlaganja, neki dokumenti, papiri ce se gubiti, razni nesporazumi nam predstoje. Vreme u kome smo sad nije dobro za sudstvo I sudjenja.
Tokom ove Solarne Eklipse Ovnovi ce doneti velike odluke vezane za posao, okrenuce se svom zdravlju, prijatelji ce im biti od velike pomoci ali I saveti brace I sestara.
Putovanja ce biti I to nekoliko duzih destinacija se mogu desiti. Ovan znak I podznak za ovo vreme menja svoja shvatanja vezana za partnerstva ali I imovinu. Neke nove prilike za posao ce se desiti sto ce Ovnovi da iskoriste. Eklipsa uvodi Ovnove u velika desavanja u naredne tri do cetiri godine zivota.

Bikovi ce se baviti novcem. Primanjem I davanjem. Blokade kroz posao ce Bikovima tesko pasti, on ne voli da se manjaju stvari na brzinu pa ce mu tesko pasti prilagodjavanja.

Blizancima (znak I podznak) je ovo jako bitan period jer se Pomracenje Sunca I Mlad Mesec desava u njihovom znaku sto govori o tome da se ovaj znak nalazi na zivotnoj prekretnici I da ce odluke koje bude doneo uticati na dalji tok njihovog zivota.

Rakovi moraju da se suoce sa svojim strahovima I da se pokrenu na svim poljima inace ce ovaj period da se dosta lose odrazi na njihovo zdravlje I posao. Jako bitan period za one koji su slobodni jer ce biti prilike da se sretne sudbinska ljubav, mnogi ce raditi na prosirenju porodice.

Lavovima dolazi iznenadna sreca I neke srecne okolnosti kojima se sad ne nadaju niti ih ocekuju. Ovo su I neki problemi kroz ljude za koje Lavovi misle da su im prijatelji, neko razocaranje sledi. Osecaj da mogu sve ce biti naglasen pogotovo dva meseca posle Eklipse.

Device su okrenute poslu, napredku, moguce I edukacijama, svom usavrsavanju u narednom periodu. Bice naglasena sumnja u sebe I velikih promena raspolozenja, oscilacija cas gore cas dole.

Vagama se za vreme ovog perioda moze otvoriti neko novo poznanstvo preko inostranstva ili novi posao kroz inostranstvo ili neke strance.

Skorpije ce se baviti tudjim finansijama, imovinom, nasledstvom, kreditima ako ih imaju, posao ce im biti fokus u narednom periodu. Nove ljubavi za one koji su slobodni.

Strelcevi ce se baviti partnerstvom I imovinom moguce nesto preko suda. Mada akcenat je stavljen na partnerstvo. Osecaj gubitka zbog pogresnih odluka ili zbog razocaranosti u partnera bice naglasene do decembra ove godine. Neka desavanja kroz dom I porodicu im slede. Velike brige za novac.

Jarac ce se baviti poslom u ovom periodu I svojim zdravljem. Akcenat ce se staviti na svakodnevna zbivanja I desavanja. Jarcevi ce se potruditi da poprave svoj nacin zivota I da ga promene na bolje ujedno I svoje zdravlje da poboljsaju. Bice rasejani dosta pa ce jednu stvar vise puta raditi. To ce biti povezano I sa poslom.

Vodolije ce se baviti potpisivanjem nekih dokumenata, Ovo su dokumenti o nekoj imovini, moguce nesto sto vec duze cekaju da ce se sad realizovati.

Ribe ce u ovom periodu najvise da se bave porodicom I domom u kome se nalaze. Postojace bojazan da se nekome iz porodice lose ne desi.

Eklipsa ce posebno jako da deluje na Blizance, Rakove I Lavove.

Autor: Lidija Mihajlović

Blog postovi
2021-06-22T11:03:55+00:00јун 10, 2021|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Profesionalno se bavi astrologijom od 2003. godine. Svoje znanje usavršila je pohadjanjem Instituta za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” . Pre svega je kroz astrologiju otkrila sebe, svoj put, istinu i samospoznaju – a zatim odlučila da to znanje podeli i sa drugima, jer čovek pre svega mora dovesti sebe u stanje zadovoljstva i ravnoteže da bi mogao drugima da pomogne. Stručnjak je za astrologiju odnosa, uporedne horoskope, prognostiku i psihološke profile. Takodje je jedna od retkih na ovim prostorima koja se bavi PIRAMIDALNOM NUMEROLOGIJOM jer su potrebne godine rada i iskustva da se pravilno pročita i iskoristi moć i magija brojeva. Ako želite iskren odgovor na svako pitanje, realnu procenu svake situacije i pravi savet na svim životnim poljima, Lidija je osoba kojoj se možete obratiti sa punim poverenjem. Pozovi na: 0906200602 šifra 330, pošalji SMS na 1553

Leave A Comment

Title

Go to Top